Je modalita, která nám prostřednictvím celé řady nástrojů a procesů umožňuje otevřít více vědomí, a tím nám nabízí nepřetržitou schopnost uvědomovat si více  možností, mít větší možnost výběru a získat od života více. 

Jste - li ti, co hledají něco, co lze praktikovat s lehkostí každý den, něco, co vytváří neustále nové možnosti pro vás a vaše blízké, tak jste tu správně.

Jsme tvůrci úplně všeho v našem životě. Pokud jsme ochotní to uznat, pak můžeme všechno změnit. Vše začíná naší volbou. 

Žít s lehkostí a radostí je naše volba. 

Mohu vám položit otázku? Co si v životě vybíráte vy? Je právě teď ten čas to změnit a vybrat si něco jiného?

" Vědomí je schopnost být v každém okamžiku života v přítomnosti, bez hodnocení sama sebe nebo někoho jiného. Je to schopnost přijmout všechno, nic neodmítat a vytvořit v životě vše, po čem toužíte, lepší než to, co v současnosti máte a víc, než si dokážete představit.

Co kdybyste byli ochotní se o sebe starat a pečovat? Co kdybyste otevřeli dveře k tomu, abyste mohli být vším, o čem jste se rozhodli, že být nemůžete? Co je pro vás zapotřebí k tomu, abyste si uvědomili, jak podstatní jste pro možnosti světa?"       

Gary Douglas  zakladatel  Access Consciousness 

Pro mne je Access Consciousness životní filosofií, která mi dala tolik uvědomění, dovolení a lehkosti v dříve pro mne tak těžkých a neřešitelných životních situacích. Změnila mi život.

Vím, že každému z vás, pokud si to vyberete, metoda Access Bars změní život a právě pro ty z vás, jsem tady.

Vše v životě ke mně přichází s lehkostí, radostí a slávou!  Mantra Access Consciousness   

Chcete-li se dozvědět více a zažít na vlastním těle, stačí napsat, zavolat.